Budapest Boat Show - 2019

2019. február 24.
Az Enterprise Smart Power akkumulátor és dashboard megoldás első alkalommal a Budapest Boat Show keretében került bemutatásra.

Nagy sikerrel mutatkozott be az Enterprise Smart Power Pack a Budapest Boat Show 2019 kiállításon.

2019. február 21-24-ig a Hungexpo G pavilonjában mutattuk be a Flaar Performance csapatával közös standon a félbevágott hajótestbe beépített prototípus akkumulátort.

2018 őszén kezdődött a szervezés, mely során a Flaar csapattal közös stand kialakításáról folytak az egyeztetések. A KFI projekt keretében a Mazda átalakítása mellett készült egy prototípus akkumulátor az új Flaar 5.7e hajóba is, mely idén tavasszal készül el, és június végén tervezik a vízrebocsátását. A kiállításra ezért egy, az végleges hajónak megfelelő hajósablon készült félbevágva, hogy látszódjon benne az akkumulátor.

A hajósablonban a teljes kormányállás is kialakításra került, ez lehetővé tette, hogy bemutassuk az akkumulátorhoz kapcsolódó dashboard megoldásunkat is, illetve a kijelzőt a standon felállított tv-re is kivetítettük.

A Budapest Boat Show által meghirdetett Újdonságpályázaton az Enterprise Smart Power Hajózáshoz kapcsolódó termékek kategóriában III. helyezést ért el.

© Enterprise Communications Magyarország Kft.