ENTERPRISE SMART POWER PACK
Intelligens akkumulátor rendszer
elektromos járművekben való felhasználásra
autó
autó
hajó
hajó
busz
busz
golfkocsi
golfkocsi
buggy car
buggy car

Budapest Boat Show 2019

2019. február 24.
Az Enterprise Smart Power akkumulátor és dashboard megoldás első alkalommal a Budapest Boat Show keretében került bemutatásra.

Nagy sikerrel mutatkozott be az Enterprise Smart Power Pack a Budapest Boat Show 2019 kiállításon

2019. február 21-24-ig a Hungexpo G pavilonjában mutattuk be a Flaar Performance csapatával közös standon a félbevágott hajótestbe beépített prototípus akkumulátort.

2018 őszén kezdődött a szervezés, mely során a Flaar csapattal közös stand kialakításáról folytak az egyeztetések. A KFI projekt keretében a Mazda átalakítása mellett készült egy prototípus akkumulátor az új Flaar 5.7e hajóba is, mely idén tavasszal készül el, és június végén tervezik a vízrebocsátását. A kiállításra ezért egy, az végleges hajónak megfelelő hajósablon készült félbevágva, hogy látszódjon benne az akkumulátor.

A hajósablon a teljes kormányállás is kialakításra került, ez lehetővé tette, hogy bemutassuk az akkumulátorhoz kapcsolódó dashboard megoldásunkat is, illetve a kijelzőt a standon felállított tv-re is kivetítettük.

A Budapest Boat Show által meghirdetett Újdonságpályázaton az Enterprise Smart Power Hajózáshoz kapcsolódó termékek kategóriában III. helyezést ért el.

© Enterprise Communications Magyarország Kft. | Adatkezelési tájékoztató
honlapkészítés: DDSWEB