Energiatároló konténer

Az intelligens moduláris akkumulátor rendszer a hirtelen fellépő nagy energiaigény kiszolgálását képes rugalmasan biztosítani.

Jellemzők Előnyök
Kompakt design Az elektronikai alkatrészek egy dobozban vannak integrálva.
Skálázható teljesítmény Egyedi fogyasztási igények alapján konfigurálható elektromos rendszer.
Moduláris kialakítás/felépítés Több blokk összekapcsolásával összetettebb, nagyobb teljesítményű rendszer is létrehozható
Moduláris kialakítás/felépítés

Könnyű tömeg és biztonságos működés.

Felhasználási terület:

  • rövid idő alatt, nagy energiaigényű, lokális felhasználást kiszolgáló energiatelep

A Smart Power Pack jelentősége abban áll, hogy az energiatárolást biztosító akkumulátor cellák  és a biztonságos felhasználáshoz szükséges elektronikai elemek egy dobozban, integrálva állnak rendelkezésre. Ennek köszönhetően a kikísérletezett „építőkockák” alkalmazásával létrejött egy a felhasználási igények széles spektrumát lefedő komplex megoldás; melyből összeállítható akár egy egyedi célú optimalizált akkumulátor, vagy több blokk összekapcsolásával kialakítható egy összetettebb rendszer is.

Az ESP Pack Container képes fedezni a felhasználói szokások változásainak következtében megjelenő hirtelen fellépő energiaigények (pl elektromos közlekedési eszköz töltését) úgy, hogy mindeközben nem okoz terhelést a környezeti elektromos rendszerben.
Fontos, hogy a rendszer képes az ún. zöld (pl. napelemekkel lokálisan megtermelt, stb.) energia gazdaságos tárolására, vagy tölthető az energiatároló blokk akár éjszakai árammal és/vagy a felhasználási csúcsok közötti időszakokban, így a lehető legoptimálisabb költségeket produkálja.

A fejlesztés további menetéről és az elérhető termékportfólióról a weboldalunkon nyújtunk tájékoztatást, illetve a Kapcsolat menüpontban kollégáinktól kérhet tájékoztatást.

© Enterprise Communications Magyarország Kft.