Rólunk

Az Enterprise Group

Az Enterprise Group az innovatív technológiák egyik vezető hazai rendszerintegrátora. A vállalat üzletágai komplex megoldásokat kínálnak az üzleti infokommunikáció, a mérnöki tervezés és életciklusmenedzsment, az integrált medikai szoftverfejlesztés, valamint az egyedi fejlesztés és gyártás területén.

A cég kiemelt figyelmet fordít az innovációra, egyedi fejlesztések és kutatási-fejlesztési projektek megvalósítására. Az innovatív képességek demonstrálására jött létre többek között MyArtoo, egy a StarWars világából ismert R2 robot valóság és mérethű klónja, de az innováció iránti elhivatottságunkat fémjelzi egy kéztisztaság monitorozó és kontakt fertőzés esélyét csökkentő technológia kidolgozása, szabadalmaztatása is.

 

Enterprise Smart Power

2017 januárjában pályázati forrás felhasználásával kezdtünk el lítium alapú akkumulátor technológiai fejlesztéssel foglalkozni, mely az elektromobilitásban kínál versenyképes energetikai alternatívát. A projekt 2018 végén sikeresen lezárult, piacképes hasznosulása az energiatároló konténer.

2018-ban a Flaar Performance Sailing-el közösen kezdtünk el fejleszteni egy olyan energetikai rendszert, melyet elsősorban hajózási célú felhasználásra terveztünk. Ennek első eredménye a Flaar 5.7e kísérőhajó, melynek energiaellátása már az Enterprise Smart Power akkumulátor-rendszerrel valósult meg. A rendszerhez kapcsolódó dashboard megoldás az elektromos hajózásban egyedülálló módon, a navigációs adatok megjelenítése mellett a rendszer energetikai állapotáról is informálni képes a hajó vezetőjét.

Az ESP koncepciónk fejlesztése során számos új termék és szolgáltatás lehetősége bontakozik ki előttünk, melyek egy része már megvalósított prototípus, míg mások egyelőre még csak a koncepció állapotában vannak. A fejlesztés menetéről és az elérhető termékportfólióról a weboldalunkon nyújtunk tájékoztatást, illetve a Kapcsolat menüpontban kollégáinktól kérhet tájékoztatást.

© Enterprise Communications Magyarország Kft.