Kiegészítő informatikai szolgáltatások - ESP Control

Az akkumulátor fejlesztéshez kapcsolódóan kidolgozásra került koncepció részét képezi az energetikai és telemetriai távfelügyeleti rendszer, mely elsősorban vízi járművek monitorozására alkalmas. Webes felület az ESP Electronics modulokkal való kapcsolattartásra, valamint az egységek által monitorozott adatok megjelenítésére; illetve ezen adatok felhasználói-, szerviz-, és statisztikai célú felhasználására.

Jellemzők Előnyök
Kiemelt biztonság

- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai felügyelet,

- beavatkozási lehetőségek,

Élettartam, karbantartások

- biztosítja a felhasználói, illetve rendszerhibák korai felismerését,

- biztosítja a karbantartások, ellenőrzések tervezhetőségét

- csökkenti a szervizköltségeket

- javítja az eszköz hasznos élettartamát

Felhasználói, és szerviz statisztikák

- naplózza a felhasználást,

- megjeleníti a felhasználás statisztikai adatait

- termék életpálya követést tesz lehetővé

GDPR kompatibilis

- felhasználói és szerviz profilok,

- az adatok védett tárolása és kezelése

 

Az ESP Control szolgáltatásba bekapcsolhatóak az ESP energetikai rendszereken túl egyéb, vízi vagy akár szárazföldi közlekedési eszközök is, függetlenül az alkalmazott energiaforrástól. A rendszer biztosítja a felhasználók számára a megfigyelt közlekedési eszköz helyzetének, mozgásának, illetve energetikai jellemzőinek állapotkövetését, az adatok tárolását és megjelenítését, valamint biztonsági értékek beállítását, melyekhez értesítést lehet hozzárendelni, ezáltal az ESP control megoldásnál ismertetett előnyöket ki lehet terjeszteni szélesebb felhasználási körre is.
 

A fejlesztés további menetéről és az elérhető termékportfólióról a weboldalunkon nyújtunk tájékoztatást, illetve a Kapcsolat menüpontban kollégáinktól kérhet tájékoztatást.

© Enterprise Communications Magyarország Kft.