Balaton Boat Show - 2019

2019. szeptember 6.
Várjuk az érdeklődőket 2019. 09. 06 - 08. között Balatonkenesén az Enterprise Smart Power és a FLAAR Performance Sailing közös standján!

A Balaton Boat Show Magyarország legnagyobb vízi hajókiállítása szeptember elején nyitja meg kapuit Balatonkenesén, csupán egy órányi autóútra Budapesttől.

Az idén megrendezésre kerülő eseményen nagyjából 100 hajó, motorcsónakok, elektrojet lesz kiállítva. A vízen bemutatott hajók mellett a kiállítók rengeteg hajózáshoz kapcsolódó eszközt, kiegészítőt is hoznak Balatonkenesére szeptember első hétvégéjén. Emellett több színes program is várja az érdeklődőket. A kikötő bárteraszán rendezett Ford „Dokk Talks” program keretében érdekes információkat, beszélgetéseket hallhatnak az érdeklődők a Balatonról, hajózásról, vitorlázásról. A FLAAR 5.7e újdonságról 2019.09.06-án, pénteken 15 órától lesz tájékoztató a bárteraszon.

Lehetőség van a helyszínen kedvezményes áron belépőjegyet vásárolni, melyhez előzetesen szeptember 1-ig lehet regisztrálni a Balaton Boat Show weboldalán található felületen. Ugyanott folyamatosan olvashatók a friss hírek, kiállítói ajánlatok és a programok részletei is.

Minden kedves érdeklődőt várunk standunkon, ahol a koncepció egy félbevágott hajótestben kerül bemutatásra.

 

© Enterprise Communications Magyarország Kft.